hangolás

karomkodnitilos142x142.bmp
 A VÉLEMÉNY SZABAD, A GOROMBA, A TRÁGÁR, AZ USZÍTÓ, A KIREKESZTŐ ÉS MEGBÉLYEGZŐ BESZÉDMÓD TILOS!

1. Köszönöm, ha jelzed a szövegem hibáit!

>> 2. Ne szemeteld tele a hazát trágársággal!

3. A stílus maga az ember.

#

Az Esztergomi Járásbíróság 800 ezer forintra (400 nap fogházra) ítélt egy kommmentelőt holokauszttagadásért

2016. január 4-én.

#

Az Alkotmánybíróság 2014. 05.28-i állásfoglalása szerint a honlapok felelőssé tehetők a rajtuk lévő kommentekért. Ezért külön figyelmeztetés nélkül törlöm az ordenáré, a nyíltan uszító, vagy a szótagösszevonással alkotott morfémákba rejtett, mások megbélyegzésére alkalmas üzeneteket.

#

LASZ AZ ISMERETLEN KOMMENTELŐNEK: Karel Čapek nyomán átgondolva, azt hiszem, én vagyok az az ember, akit az egymással szemben álló táborok, a mindkét felet bíráló magatartása miatt, először ütnek agyon, mielőtt végképp egymásnak esnek.

#

bemondás

A NÉPSZABADSÁG-NAP lezárásaként: ha annyian előfizettek volna rá, ahányan most tiltakoznak, nem alakult volna ki ez a helyzet. (2016-10-08)

INTERNET Az interneten a végén minden megsemmisül, vagy legalábbis elérhetetlenné válik, amint nincs áram, vagy a rendszergazda beint. Mindig csodálkozom, mikor a neten éjjel-nappal lógók ezt nem látják át. (2016-10-09)

TRAFFIPAX-ÁTVERŐ PÓLÓ Már megrendelhető a traffipax-átverő póló – olvasom a neten. Nos, ennek a találékonyságnak egészen az első ütközésig tart az érvényessége. Aztán jön a pofára esés. (2016-04-08)

FRÖCSÖGŐ KOMMENTELŐK Nemes Jeles László, a Saul fia rendezője szerint a fröcsögő kommentelőkkel foglalkozni olyan, mintha felvennénk egy hangversenyt, összevágnánk belőle a köhögéseket, és azt hallgatnánk. (2016-01-15)

SAUL FIA – Wow! De Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől inkább illett volna egy Hűha! Hogy a kákán is? Nem. Egyébként a film valóban korszakos. (2016-01-11)

KÖZMUNKA Hiába a három gyerek, a közmunkát nem tekintik munkaviszonynak az otthonteremtési támogatás odaítélésekor. Bezzeg, amikor kozmetikázzák a foglalkoztatási statisztikákat… (2016-01-05)

MALAC A JÉGEN Azért tűnik úgy, hogy Orbán Viktor küzd, mint malac a jégen, mert a hasznos idióták kezdenek többségbe jutni az európai elitben – fejtette ki Kövér László, az Echo TV Mélymagyar című műsorában. (2016-01-01)

MINDEN FÖLÖSLEGES „Hiszen valójában minden fölösleges, az írás is, az élet is. Mindkettő valami metafizikai többletre utal, valami luxusra, erőfölöslegre, gazdagságra, amely nem győz gyönyörködni a saját fölösleges pompájában”. (Kertész Imre)

HALAK Sajtóhír: "A Magyar Nemzeti Bank bekebelezheti a budapesti Bálna épületét". Aha! A nagy hal megeszi a kis halat... (KDL 2015-11-30)

POPULIZMUS Átlagosan 12 százalékkal nőtt Hollande népszerűsége, mert a francia közvéleménynek (ugyanúgy, mint a magyarnak - teszem hozzá) bejön a kormányfő kőkemény hadvezéri retorikája. (Kemény hadvezér a Pudingból, Népszabadság, 2015-11-27)

a bekiáltás

Ne valamilyen párt, vagy személy iránti kritikátlan rajongás, vagy ellenszenv mozgasson, hanem a világ megismerésének vágya!

a bekiáltó

DLPortre122x123.jpg

Kabai Domokos Lajos

(1951)

Saját könyvek

Press - A nyomtatott és az elektronikus újságírás elmélete, gyakorlata, Press & pr - A médiatevékenység, a szervezeti és az üzleti kommunikáció alapjai, A lovaglás alapjai

Gyakorlat

Nyomtatott és televíziós újságírás; szerkesztőségek, pr-szervezetek, kisvállalkozások irányítása; politikai és üzleti kommunikációs tanácsadás; ismeretterjesztő, pr- és természetfilmek készítése; mindezek oktatása

Pályaív

Hajdú-bihari Napló (újságíró)

Magyar Televízió Híradó (szerkesztő-riporter, adásszerkesztő, műsorvezető)

Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium (sajtófőnök)

Heti Budapest (főszerkesztő)

Üzlet (vezető szerkesztő)

Vasutas Hírlap (főszerkesztő)

MÁV Rt. (kommunikációs igazgató)

Oktatás

Teleschola Televíziós Iskola (alapító ügyvezető, médiaismeret, televíziós dramaturgia, szerkesztői gyakorlat vezetőtanár); Corvinus Egyetem, Debreceni Egyetem, Budapesti Gazdasági Főiskola, felső fokú OKJ-s képzések (médiaismeret, pr-gyakorlat oktató); orosz nyelvoktatás

Közösségi tevékenység

Magyar Lovas Kör (alapító elnök); Nemzeti Média Kerekasztal (ügyvivő); Magyar PR Szövetség (etikai bizottság elnöke); társasházi közösségi munka

Nyelvismeret

orosz, francia, angol

oroszul velem

TANULJ VELEM OROSZUL!
> Központban a beszédkészség, kezdőknél is

> Tankönyvvel való rendszerezés

> Az életeddel kapcsolatos gyakorlatok

> Biflázás nélküli nyelvtantanulás
#
Küldj telefonszámot a
domokospr@chello.hu
címre!
Visszahívlak: Kabai Domokos Lajos,
aki az orosz-ukrán témában
a legtöbbet posztolók között volt 2014-ben.

top 20

 1. Orbánt sarokba szorították 2014. november 28. 10:04
 2. Pokolra kerül-e Kálmán Olga? 2016. szeptember 08. 20:48
 3. Sarka Kata meséi 2017. január 13. 14:19
 4. Az Orbán-Lévay örökség 2014. november 26. 10:58
 5. Már Orbánt is égeti Kiss László 2016. január 11. 16:32
 6. Bűzlik ez a kölni balhé 2016. január 06. 06:07
 7. Orbán félelembeszéde 2017. június 28. 12:49
 8. A Jakupcsek-ügy is Simicska-ügy 2015. december 24. 14:41
 9. Katinka Urambátyámországban 2016. január 09. 02:02
 10. Kiss László nem érti Katinkát 2016. január 10. 02:32
 11. Orbán Viktor borzasztó magánya 2015. november 07. 13:57
 12. Bayer még mindig nem érti 2016. szeptember 10. 12:30
 13. Barbárok az uszodában 2016. április 08. 02:21
 14. Tévutakon vezet Orbán 2016. január 16. 08:39
 15. Menekültügy: Orbán Viktor hibázott 2015. augusztus 22. 21:04
 16. Túlélni az emigráns áradatot! 2016. január 30. 01:47

öt legfrissebb

Orbán és a pénz

2017.07.15. 11:55 | Kabai Domokos Lajos | 24 komment

Címkék: sport üzlet úszás Orbán Viktor Orbán-kormány

Kisajtolta az ő népéből a milliárdokat, s ezzel kiérdemelte, hogy megsimogassák a buksiját a nemzetközi sportvezetők.

orban-viktor-julio-c-maglione-480x270.jpg

A modern világban nem a pénz a legfontosabb – bár vannak ilyen elméletek is –, hanem a bizalom. Pénzt majd csinálunk valahogy – úgy még soha nem volt, hogy valahogy ne lett volna –, de a bizalmat nem lehet csak úgy előhúzni az ember zsebéből – mondta Orbán Viktor a 2015. május 15-én tartott beszédében, a Dagály strandon épülő uszoda alapkőletételén.

A vizes vébé megnyitójához kapcsolódva idézte tegnap, július 14-én az RTL Klub Híradója a két évvel ezelőtti mondatokat. (Szövegrészlet 03:34-nél) Az általam átnézett egykori tudósításokban arról már nem számoltak be a riporterek, hogyan is képzelte el a miniszterelnök a bizalomépítést. De persze nem kell hozzá nagy fantázia: miután Mexikó visszalépett a megrendezéstől, kormányunk – afféle magyaros virtussal – úgy döntött, a hátralévő elképesztően rövid idő alatt is kisajtolja az ő népéből a vizes vébé pénzügyi feltételeinek megteremtését.

És lőn! Az eredetileg tervezett pár milliárd helyett később huszonötre módosított költségek ma 130 és 170 milliárd forint közötti összegre rúghatnak. A kormány tényleg úgy viselkedett, ahogyan előre bejelentette a miniszterelnök: a pénz nem számított. És ezzel – a félázsiai rendszerek autoriter vezetőihez, sőt diktátoraihoz hasonlóan – a pazarló beruházásokkal, a puccos megnyitóra egy kisváros éves költségvetésének megfelelő összeg felhasználásával Orbán is kiérdemelte, hogy megsimogassák a buksiját a minden ilyen ügyleten jól kereső, a sportvilágszervezeteket uraló vezetők. Az a minimum, hogy hasonló esetekben hálát rebegnek az urak. Megtette ezt a hebegő FINA-elnök is. A megnyitón Julio C. Maglione többször kiemelte Orbán Viktor miniszterelnök folyamatos támogatását.

Dagadhat a honfiúi kebel!

És bizonyára dagad is. Ebben a helyzetben csupán egy dologra szeretnék figyelmeztetni. A pénzt nem valahogy csinálják, amint ezt fent idézett beszédében kifejtette a magyar kormányfő, hanem a bonyolult társadalmi munkamegosztás során az értéket teremtő, szellemi és fizikai erőfeszítések összességének következtében jön létre, mint az ezt az értéket kifejező, szimbolikus csereeszköz. Ha részben vagy egészben elmarad a többletérték létrehozása, mert például egy adott ország kormányai nem teremtenek ehhez kedvező feltételeket, akkor nem marad más hátra, mint az, ami Magyarországon is történt és történik: megrövidítik azokat, akik létrehozták és létrehozzák a pénz hátterében lévő, a célokhoz képest a kelleténél kisebb értékeket.

Kétségtelen, hogy a megrövidítésben, vagyis összességében a társadalom elszegényítésében, az Orbán-kormány különösen találékonynak bizonyult és bizonyul. Az úgymond pénzcsinálás - valójában a jövedelemátcsoportosítás - eszközei közé tartozik a (kis)keresetek és a (magyarországi) vállalkozások bevételeinek és jövedelmének túladóztatása, az árucikkek többségének árára rakódó 27 százalékos forgalmi adó, a benzin- és a gázolaj árát terhelő, összességében több mint 50 százalékos adóterhelés, az oktatásból, az egészségügyből, a szociális, a közszolgáltatási, a közlekedési, a közigazgatási szférából kivont milliárdok és így tovább, és így tovább.

Persze jó ideje nyilvánvaló már, hogy ezek a lépten-nyomon ismételt érvek a híveket nem ingathatják meg. Az ő bizalmuk töretlen a vezér iránt. E tekintetben Orbán Viktor egyelőre nem is téved nagyon, amikor a vizes vébéhez hasonló presztízsrendezvényeket szorgalmaz feltétlen követőinek elvarázsolására. Mert ők gondolkodás nélkül hitelt adnak a valahogyan való pénzcsinálás miniszterelnöki meséjének. A többségnek pedig – szintén egyelőre – láthatóan úgy is mindegy. Én is csak azért írtam meg e jegyzetet, hogy legalább magam ne veszítsem el a józan ítélőképességemet.#

CÍMKÉP: A kölcsönösen boldog Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Julio C. Maglione, a FINA, a Fédération Internationale de Natation elnöke – Összeköti őket a pénz (Fotó forrása: 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

http://bekialtas.blog.hu/api/trackback/id/tr7512665689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

öreg38 2017.07.15. 13:29:59

amikor az oktatásról vagy az egészségügyről vab szó, akkor nem kerül elő elég pénz, ezért a bizalom teljesen elveszik.

Pop40 2017.07.16. 10:18:48

Vityának a kisajtolással sosem volt gondja.
Ösztönös tehetsége van hozzá, hogyan kell a lehető legnagyobb hülyeségekre a lehető legtöbb pénzt elszórni (persze mindig a másokét.)

m.portfolio.hu/gazdasag/otszoros_aron_rendezunk_vizes_vb-t_valakinek_biztos_megeri.256149.html

Pan Modry 2017.07.16. 10:23:20

Az egesz csak arrol szolt hogy kozbeszerzes nelkul lehessen lopni. A vizes vb szsrť sem erdekel, nehany zs kategorias kabeltv lead egy par versenyt oszt kb annyi.

stim 2017.07.16. 10:49:11

Ezek azok a képek amiket világszerte a sport iránt érdeklődők mostanában látnak, láthatnak Magyarországról. A liberális lejárató média sugallta diktatúra helyett ragyogó nemzetközi sportesemény. Nyitottak és szépek vagyunk:)

Ez az ország a 15. legbiztonságosabb ország a világon. Tudják ezt a turisták is, jönnek is ide sokezrével. Ez fellendíti a vendéglátó ipart, a szállodák, szórakozóhelyek, éttermek, kocsmák és múzeumok forgalmát. Ami mind pénz a költségvetésbe. Főleg ha a NAV jelzi, hogy ellenőrizni fog:)

Ezek a turisták amikor hazamennek ebből a vendégszerető (!) országból utána el fogják mesélni a tapasztalataikat, hogy hogy érezték magukat, milyen barátságosak velük a magyarok és (ahogy Tom Hanks is mondta) itt a diáklányok este haza tudnak menni egyedül mert olyan közbiztonság van.
Próbálnád ezt Párizs vagy London külvárosában!

A liberális média egy diktatórikus, elszigetelt ország képét akarja közvetíteni Magyarországról. Lejáratni minket, hogy megöljék a bizalmat. Mert valóban a bizalom az amitől az üzletek köttetnek nem a pénz. Persze a pénzügyeknek is rendben kell lennie, az is bizalomébresztő:) Mind külföldön, mind idehaza.

Nagyon jó látni, hogy a sport került a középpontba és nem a sárdobálás. Azért vannak próbálkozások. De a sport támogatása erősebb, egészségesebb, életvidámabb közösséget teremt. Aki sportol tudja, hogy az erőnlét önbizalmat és egészséget ad. A sport küzdőszellemet erősít. Tehát az egészségügyről terhet vesz le. Mert jobb sokáig egészségenek maradni mint jó kórházakba járni kezelésekre. Persze a sportot olvasni vagy nézni még nem sport:)

És miközben egy elsziogetelt ország képét kívánják ránk erőltetni valójában nemzetközileg nyitottak vagyunk. Csak megválogatjuk, hogy mire. Arra vagyunk nyitottak nemzetközileg ami nekünk is jó. Nemes versengésre, tisztességes üzleti kapcsolatokra.

A keleti nyitás is nyitottság. Csak azt nem akarják. Ők valójában nem nyitottságot akarnak hanem elkötelezettséget. Hűséget. Nade mihez is? Mennyit közeledett az életszínvonalunk a nyugathoz mióta az EU-ba beléptünk?

És míg nyitottak vagyunk a sportra, addig nem vagyunk nyitottak az egészséges önvédelmet támadó ideológiákra, ismeretlen identitású illegális határátlépők százezreire, spekulánsokra és káoszcsináló brigádjaikra.

Az ember arra legyen nyitott ami jó neki. Nem kell mindenre nyitottnak lenni. Tudni kell különbséget tenni jó és rossz között.

miért 2017.07.16. 10:49:16

..úgy tizenöt eve, az aktuális nob-botrány (lake placid) kirobbanásakor ( melyben az akkori elnök és alelnök, snittpali voltak a fo felelősök), az amerikai es angol lapok az atlétikái, az úszó, a labdarúgó, az ökölvívó es birkózó szövetségeket is a korrupció melegágyának tekintették. És láss csodát, ezen szövetségek mind a magyar sportvezetés nagy barátai voltak és vannak.

Holo Qi (törölt) · http://elmenypark.net 2017.07.16. 10:58:41

"A modern világban nem a pénz a legfontosabb – bár vannak ilyen elméletek is –, hanem a bizalom. Pénzt majd csinálunk valahogy – úgy még soha nem volt, hogy valahogy ne lett volna –, de a bizalmat nem lehet csak úgy előhúzni az ember zsebéből – mondta Orbán Viktor a 2015. május 15-én tartott beszédében, a Dagály strandon épülő uszoda alapkőletételén."

Ha Orbán elvágná a haverok pénzcsapját, azonnal látszana, milyen mély is valójában a hűség és a bizalom.

"A pénzt nem valahogy csinálják, amint ezt fent idézett beszédében kifejtette a magyar kormányfő, hanem a bonyolult társadalmi munkamegosztás során az értéket teremtő, szellemi és fizikai erőfeszítések összességének következtében jön létre, mint az ezt az értéket kifejező, szimbolikus csereeszköz. "

Kivéve Amerikában, ahol ingyen nyomják, majd hitelre adják a kereskedelmi bankoknak. Értékét csak az adja, hogy az olajjal csak dollárban kereskedhetnek. Tehát elmondható, hogy a megállapítás csak a világ többi részére igaz. A lényege az, hogy üres pénzt kapsz hitelre, ám a visszafizetés alapja a munka. Orbán őket majmolja kicsiben, ám neki vissza kell fizetnie az adósságot, míg Amerika majd valahogy leírja.

Az Orbáni hatalmi logika cigány észjárásra épül. Szegényítsd el az embereket, ekkora súlytalanokká válnak és neked lesznek kiszolgáltatva. Szídd azt, akitől a pénzt kapod és így te maradsz az, aki élére állhat egy soha nem lesz harcnak. Aztán minden marad a régiben és végre eljön a semmittevéses állandóság, amiben nem történik semmi.

Orbán hasznot húzott a menekültáradatból, hasznot húzott az olajáresésből és addig fog mindenból hasznot húzni, amíg engedjük.

morph on deer 2017.07.16. 11:49:39

@stim:
"A sport küzdőszellemet erősít. Tehát az egészségügyről terhet vesz le. Mert jobb sokáig egészségenek maradni mint jó kórházakba járni kezelésekre."

Tényleg!
Elég csak ránézni délceg termetű és egészséges miniszterelnökünkre, hogy egyből megjöjjön a kedvünk egy kis rugdosáshoz a felcsúti zöld gyepen...
Bár arra nam mernék megesküdni, hogy ő szándékosan cserélte a hosszú időn át tartó egészséget a "jó korházakban" történő kezelésre, de ha már így történt ő biztosan ismeri a különbséget!

Igazából ideje lenne ezt néhány (tízezer) óriásplakáton is közzétenni, hogy azok is tudják, akik netán a hosszú időn át tartó egészség után kényszerülnek szar kórházakba járni! Arról nem is beszélve, hogy olyanok is akadnak, akik hosszú ideje betegek, és ők sem járhatnak "jó kórházakba".
Nem is az a főbaj, hogy Grác messze van, hanem hogy olyat elvétve lehet csak találni az országban, ha egyáltalán..!

De azért kösz s tanácsot!
Szólok is a nagyanyámnak, hogy azonnal kezdjen legalább focizni, - ha már sportolni úgysem tud - mert ha már sem így, sem úgy nem járhat "jó kórházba" legalább erősítse a Felcsút SC-t..!

Igaz, hogy a gázszereléshez sem ért, de politikus még lehet belőle...
Akkor talán még a gyógyszereire is elég lesz a nyugdíja, ki tudja..?

EGY a megingathatatlan KÉT millióból 2017.07.16. 12:19:24

Most van eleg penz mindenre, nem ajemef hitelbol el az orszag, mint a libbantak idejeben.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.07.16. 12:51:44

Nehezen bírják a ballibák az ország sikereit, eennyi az egész. A VB hatalmas bukás a ballib propaganda számára, pedig mindent megpróbálták, még drogosokat is rendeltek a Ligetbe. De nem jött össze: a nép győzött.

6.Lenin 2017.07.16. 15:42:02

Remélem azoktól, akik most keresnek 1 rakás pénzt az esemény farvizén-vendéglátóiparban, taxisok, szállásadók, stb-szinten elvetetik az itt sivalkodók, és szétosztják segélyként a soha semmit sem csinálók közt, az az igazi befektetés.
Nem kell ide ebbe az országba semmi, minek?

Majd talán mindig lesz aki megsajnál bennünket.Eddig is akadt (?).

gmihaly621 2017.07.16. 16:35:35

A sport-diplomácia sokszor segített már olyan esetekben, amikor a "hagyományos" a truccolásai miatt nem működött.

Bikkfanfutyulo 2017.07.16. 16:48:06

@stim: "Ezek azok a képek amiket világszerte a sport iránt érdeklődők mostanában látnak, láthatnak Magyarországról. A liberális lejárató média sugallta diktatúra helyett ragyogó nemzetközi sportesemény. Nyitottak és szépek vagyunk:)"
Hitler is leparancsolta a zsidóellenes feliratokat az olimpia idejére, hogy a tájékozatlan külföldiek nyitottnak és szépnek lássák Németországot.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2017.07.16. 16:57:47

@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: Aha-

Államadósság

2010 április 19330 milliárd
2017 május 25800 milliárd és eltűnt közben 3000 milliárd manyup és 12 milliárd euró valutatartalék, ami 3600 milliárd forint.
Vagyis a Fidesz alatt a megnőtt adósságunk és eltűnt tartalékunk összesen 13070 milliárd, ami jóval több mint a szocik alatt. Sima algebra.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2017.07.16. 17:00:25

Akkor most mennyi is a vizes VB vége? 170 milliárd? Az azt jelenti hogy a négymillió dolgozóra vetítve 42500 forint koponyánként? Én másra költöttem volna!

nemecsekerno_007 2017.07.16. 17:16:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

- GDP arányosan számolják. Mindenki.

- A MANYUP nem tűnt el csak visszament a költségvetésbe. Amúgy se volt magán, csak úgy nevezték. Nevezhettét volna Bélának is. Ha valóban magán lett volna, akkor az állam nem tudta volna "elvenni"

- A deviza tarkalékról:
m.portfolio.hu/gazdasag/tudod_miben_van_magyarorszag_tartaleka_most_elarulta_az_mnb.249947.html

Bikkfanfutyulo 2017.07.16. 17:26:45

@nemecsekerno_007: A linket nyisd meg, én be nem lépek. Egyébként tudjuk, miben van Magyarország tartaléka: - néhány fideszes tulajdonában.

nemecsekerno_007 2017.07.16. 17:37:29

@Bikkfanfutyulo: "Egyébként tudjuk, miben van Magyarország tartaléka..."

Hát persze.

lobaszopiatej 2017.07.16. 18:32:09

Meg kell szüntetni a kórházakat, tele van ágyban henyélő lusta emberekkel, irány nekik is a paralimpia!

willcox 2017.07.16. 18:39:14

@stim: Igen, működik a propaganda, gratulálok...... Tényleg nem számít, hogy 5 x annyiba kerül, mint az elején. Biztonságos Wifi 30 milliárdért azeri cégtől?????? A sportesemény fantasztikus a többi csak a korrupcióról szól:(!

indeksz ízisz alkajda mind CIA prodzsekt 2017.07.19. 12:35:46

Elvtársak, aszszitek a Zolimpia alatt sehol se volt korrupció?
Athén, Peking, London, Rio?

Hát persze, hogy nem volt :DDD
Na, ugye!
De ott leahlább vannak NO GO zónák, meg migráncsok szíázezrei és nulla közbiztonság.
No meg fényes, vakító demokrácia!

Demokráciát akaroo-ook:

imgur.com/a/Rwj2j

Jakab.gipsz 2017.07.22. 13:27:08

A magyar kormány, a magyarok pénzét a magyar népre költötte?

Hol van itt a probléma ?

Melampo 2017.07.25. 09:26:45

"A pénzt nem valahogy csinálják................."
Ez egészen egyszerűen elképesztő, nagyon meglepődtem!
A világ működésének megértése önmagában is veszélyes, de ráadásul még ennek a publikálása is, az különösen sok kellemetlenséggel fog járni.
A várható minimum, a legkevesebb a teljes értetlenség, az elutasítás, a tagadás, a lehülyézés lesz az olvasók részéről.

Jakab.gipsz 2017.08.10. 09:30:19

@Melampo:

Nem mindenki részéről!

A publikálással pedig légy nagyon-nagyon óvatos és körültekintő !

Ajánlatos a gerilla harcmodor, lecsapni és vissza vonulni, amíg nem tudják ki és hol vagy, addig te tudsz kezdeményezni.

Nyugi ez a "tetű bagázs" nem sokáig röhög a markába.