Mobilparkolás: A Nemzeti Zrt. is tojik a fejünkre!

Nesze semmi, fogd meg jól! Ennyit ér a válasz, amit a július 1-jén írt, a Bekiáltás-blogban is közzétett levelemre kaptam a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-től. Íme a szó szerinti válaszlevél, amelynek még csak véletlenül sincs köze ahhoz, amit felvettem! De még van remény! Címzett volt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium is…

Mobilparkolas1.JPGTisztelt Domokos Lajos Úr!

Ezúton szeretnénk megköszönni érdeklődését a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerrel kapcsolatban.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a Nemzeti Mobilfizetési Rendszert igénybevevő minden kedves Ügyfelünk a számára, illetve Cége számára a legmegfelelőbb, legoptimálisabb feltételek mellett használhassa a rendszer nyújtotta lehetőségeket.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladóinak szolgáltatásairól és azok díjairól a www.nemzetimobilfizetes.hu weblapon tájékozódhat.

Amennyiben társaságunk szolgáltatásaival kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés merülne fel, kérjük keressen minket bizalommal, vagy tekintse meg az alábbi linket  www.nemzetimobilfizetes.hu/tudastar 

Üdvözlettel:

NEMZETI MOBILFIZETÉSI ZRT. | ügyfélszolgálat
1027 Budapest, Kapás u. 6 -12.
Call Center: +36 36 889 889
Fax: +36 1 800 8079
ugyfelszolgalat@nemzetimobilfizetes.hu

http://www.nemzetimobilfizetes.hu 

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. munkatársai arra törekszenek, hogy munkavégzésüket minden szinten a környezettudatos magatartás jellemezze! Mielőtt kinyomtatná ezt az e-mailt vagy mellékletet, kérjük gondolja meg, valóban szükséges-e.

Rendben, Tekintetes Nemzetes Uramék! Nem nyomtatok! De mi legyen azokkal, akik cinikusan válaszolnak egy ügyfelük levelére?

Címkék: mobilparkolás