Sarka Kata meséi

A Trump-sztoriból sem maradhat ki a magyar bulvár. De ez mind semmi ahhoz képest, amit Bill Clinton már elnökként csinált az ovális irodában, és mégsem bukott bele. 

trump-nevjegykartya.jpg

Töredelmesen bevallom, eddig egyetlen Sarka Kata történetet sem olvastam. A delnő létezéséről is csak a fodrásznál havonta egyszer átpörgetett bulvárlapok címlapjairól értesültem. Pironkodva mondom: még azt is sikerült elkerülnöm, hogy beleütközzek a nagyságos asszonyba valamely televízió ripacsutánzókkal foglalkozó műsorában. Most azonban megtört a jég.

Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában – adta hírül az Index a Blikkre hivatkozva. Ez a bejelentés már az én ingerküszöbömet is áttörte. A kis írásból kiderült, hogy Sarka Kata 2016 májusában, amikor persze már egy jó éve zajlott az amerikai választási kampány,  Kasza Tibi (Sic! Per Tibi) egyik videójában (5:45-től) nevetve beszélt arról, hogy Donald Trump pár évvel ezelőtt fel akarta őt szedni, és éppen Moszkvában. (A videót a 444.hu hozta elő újból, amiből ugye kiderül, milyen káprázatosan dolgoznak egymás keze alá a szerkesztőségek.)

Trump állítólagos ajánlatára a 2013-as Miss Universe szépségverseny moszkvai döntője utáni bulin került sor, ahol Sarka a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetőjeként vett részt. Az eset bizonyítékául Sarka meg is mutatta a milliárdos privát névjegyét a Blikknek. (Kár, hogy egyetlen betű erejéig sincs rajta Trump keze nyoma! - KDL) Sarka a bulvárlapnak azt mondta, nem vette komolyan Trump közeledését, ráadásul ott volt férje, Hajdú Péter is – Trump viszont felesége, Melania nélkül érkezett Moszkvába.

A történet nagyon is hihető. Végtére, amit eddig megtudtunk Trumpnak a nőkkel kapcsolatos viszonyáról, abból kiderült, hogy a Shakespeare által A makrancos hölgyben megrajzolt vad Petruchio is csak tanulhatna tőle. Ugyanakkor megnézve Kasza Tibi (Per Tibi!) videóját, azt is meg kell mondanom: Kata és Tibi magát Petruchiot is két vállra fektetné azzal a kendőzetlenséggel, ahogyan a nő és férfi közötti üzekedésről a hivatkozott videón beszél.

De ez itt most mellékszál. Mert csak azt bizonyítja, már ha egyáltalán, hogy egyfajta hagyományos értékrend jegyében Trumpot nem éppen mintaférjnek tartanák, de azt semmiképp nem, amiről az eredeti szaftos történet szólt, hogy a KGB, amelynek ebben az időben már egyébként is csak utódszervezete, az FSZB létezett, Moszkvában állítólag lefilmezte volna, amint Trump prostituáltakkal vesz részt úgymond pisiszex-partin. Mellesleg az előző este az orosz állami tévé 60 perc című műsorában olyan fotókat mutattak, amelyeken Trump az akkori Leningrádban és környékén, valamint Moszkvában pózol, csakhogy az akkori felesége társaságában, ami az adás műsorvezetői szerint fölöttébb kétségessé teszi a prosti-partit. Bár ettől még...

Mint azonban fentebb már jeleztem, a posztom szempontjából ennek nincs is jelentősége, mert itt következhetnének azok a történetvariációk, amelyekkel eredetileg akartam szórakoztatni a nagyérdeműt. Az egyikben arról írtam volna, hogy az eseményen részt vevő minden celeb-magyarok Andyje, vagyis Vajna mutatja be a csöppet sem makrancos Katát, az üzletasszonyt a milliárdos Trumpnak. A másikban az üzletszagot szimatoló férj, Hajdú Peti (Per Peti!) fundálja ki, miként lehetne becserkészni a bővérű amerikai milliárdost. Annál inkább, mert egy helyen a feleség, maga Kata beszél arról, hogy végül a férje (Mára már az exe? Őrjítő ez a bizonytalanság!) azt mondta: „azért tartsuk meg a névjegykártyát, ki tudja, mire lesz még jó”.

Szóval mindezt, és még sok variációt, el lehetett volna mesélni, illusztrálván, hogy hányféle sztorit lehet kreálni, ha minden áron a bulvár oltárán akarunk áldozni. De amikor idáig értem az eszmefuttatásban, hirtelen eszembe ötlött: akárhány történetet kitalálhatok én ehhez a kaptafához, és akárhány történettel jönnek elő a Sarka Katák a világ minden tájáról, vagy azért, hogy a megválasztott amerikai elnök fényéből rájuk essék egy sugár, vagy azért, hogy valami bánatpénzhez jussanak tőle, vagy az ellene karaktergyilkosságot tervezőktől. Ezek mind semmik ahhoz képest, amit Bill Clinton – már elnökként – csinált az orális (Bocs’ az olcsó szóviccért!), tehát az ovális irodában, és mégsem bukott bele. Mi több, a világ előtt, legalábbis egy hosszú választási kampány időszakára, még Hillary Clinton is újból a szerelmetes feleség (ál)arcát öltötte magára. Hát akkor meg, mit erőlködnék én itten a konzumnőkhöz és a konzumpolitikusokhoz képest szegényes fantáziámmal? #

karomkodnitilos142x142szovegesfekvoxxxx.JPG

CÍMKÉP: A milliárdos Trump névjegykártyája Sarka Kata gyűjteményéből

A Trumpra irányuló karaktergyilkossággal foglalkozó Bekiáltás-posztok: Trump a sajtónk fiaskója; Bértüntetők Trump ellen?; Büntetést a hírhamisítknak?; Putyin hekkeltetett, vagy mégsem; Tüzelik Trumpot; Hol marad a mea culpa?