El a kezekkel a politikusainktól!

A drogteszttel kapcsolatos bejelentés a külföld aknamunkája.

drogsno.jpgA leghatározottabban visszautasítom dr. Kocsis Máté próbálkozását, hogy megrendítse népünk hitét a politikusokban! Mert mi mással lenne magyarázható, hogy Budapest 8. kerületének polgármestere évenkénti kötelező drogtesztet vezetne be a 12-18 év közötti fiatalok, a választott politikusok és az újságírók számára.

Ami az újságírókat illeti, egy minapi kommentben – lényegileg helyesen sorolva közéjük engem is azt írta róluk bizonyos YBL: zsíros hajúak, büdös szájú láncdohányosok, fehérjefeldolgozóba valók. Az ilyen megnyilatkozások miatt gondolhatta doktorkocsis, hogy az újságírókkal kapcsolatos ellenérzésekre apellálva terelheti el a figyelmet arról, hogy indítványa valójában a politikusok ellen irányul. A kamaszok belekeverése az ügybe ugyanezt szolgálhatja. A bejelentés nyomán ugyanis gyakorlatilag minden családba befészkeli magát a gyanakvás, meg a rémület, ezért állítható, hogy a tinédzserek szerepeltetése zavarkeltéssel jár, ami aztán eltereli a figyelmet a lényegről: a politikusok lejáratására játszanak itt valakik.

Bizony, valakik – többes számban! A politikusok iránti bizalmatlanság elmélyítésének terve ugyanis oly ördögi, hogy feltételezhetjük: doktorkocsisnak társai is lehetnek a bajkeverésben. Származhat az ötlet a hűségesek pártján belüliektől, akiknek már elegük van a kedves vezér szeszélyeiből. De én inkább arra szavaznék, hogy valamely szövetséges állam titkosszolgálata tartotta talonban doktorkocsist, akit az ország függetlensége elleni támadás eszközeként használnak. A fokozódó nemzetközi helyzetben ez egyáltalán nem fantazmagória!

De miért éppen most kerül sor a drogteszt-akcióra? Nos, a vak is láthatja, hogy egymást érik a magyar lakosságot frusztráló bejelentések: internetadó, a házi pálinkafőzési szabadságharcban kivívott adómentesség megszüntetése, a nyugdíjpénztárak megmaradt részének lenyúlási terve, a pedagógusok röghöz kötése, nagy tömegek kizárása a magasabb szintű tanulmányokból, az áruházak, sőt a nemzeti dohányboltok vasárnapi bezárásának lehetősége, a segélyeknek az éhezőktől való elvétele, hogy csak néhányat említsünk az elmúlt hetekben felröppentett, a társadalmat idegesítő javaslatok közül. Minthogy kizárhatjuk, hogy a nemzeti együttműködés kormánya fordult volna saját nemzete ellen, a drogteszttel kapcsolatos mostani nyilatkozat a fenti intézkedéssorba illesztve, egy jól felépített, nyilvánvalóan külföldön szerkesztett forgatókönyv szerint volt időzítve.

Tehát éberség, mert nagy a baj! Negyvennyolc óra nem telt el a drogteszt-terv meghirdetése óta és megtudhattuk, hogy már hétfőn megtárgyalja a Fidesz-frakció a javaslatot. Az egyes lépések gyorsan követik egymást abban a két-három napban, amikor minden becsületes politikus baráti összejöveteleken, vadászatokon, fényes pártikon múlatja az időt, esetleg hosszú hétvégi bermudai, bahamáki, monacói, andorrai, Man szigeti kiruccanáson intézi pénzügyeit.

Vissza kell tehát verni ezt a támadást is! Mert elsősorban ők, nemzetünk feddhetetlen politikusai állnak majd a bírálatok kereszttüzében, amikor elkezdődik a törvénytervezet vitája minthogy az újságíró eléggé megfoghatatlan képződmény a mai világban. A kamaszok tömeges drogtesztjének elvégzése pedig romba döntené a költségvetést, már az első kör kiértékelése is hosszú évekig tartana. És akkor még nem említettük az eljárás személyiségi jogi vonatkozásait.

Szóval, csak a választott politikusok maradnak fenn a rostán. Őket fogják vegzálni a drogteszteken való megjelenéssel. Tűrniük kell a vizsgálatot, eltussolni, ha az eredmény pozitív lesz, és magyarázkodni, ha mégis nyilvánosságra kerül a dolog. Szóval pártállástól függetlenül – a nemzetközi összeesküvés körmönfont tervének megfelelően – a teljes magyar politikai osztály iránti bizalom, vagyis a magyar állam alapjainak megrendítése fog bekövetkezni.

Hát kívánhat ilyet ép eszű ember?

Az a minimum, hogy együtt érezzünk a politikusokkal, akik a hétvégén megrettenve értesültek arról, mi vár rájuk! Lelki és erkölcsi támogatásban kell részesítenünk őket! De harcunkban nem állhatunk meg itt! Leplezzük le a közénk furakodott doktorkocsisokat! Mi, magyar emberek, a nemzeti együttműködés kormányának becsületes támogatói, ítéljük el a szabadságunkat fenyegető külföldi háttérhatalom aknamunkáját! Legyünk bástya az országunk ellen ármánykodókkal szemben! Mi, igaz magyarok hirdessük együtt, hogy el a kezekkel magyar politikusainktól, akiknek igenis joguk van ahhoz, hogy hülyét csináljanak magukból és belőlünk!

#